Vi gillar god mat som är tillgänglig

Gott, enkelt, mättande

DET GODA

Vår inställning till det goda

Mat ska vara gott, mättande och enkelt

Vi vill kunna erbjuda något för de flesta tillfällen, som passar och fungerar här i Strömsholm. Därför erbjuder vi fika, lunch, middag och catering och har även en kiosk. På så sätt hoppas vi att du alltid ska känna att du inte behöver vara hungrig. Vår mat är alltid rejäl, god och mättande - och det är enkelt att äta den, oavsett om du äter här eller någon annanstans.

Allergier eller specialkost

Meddela oss gärna i förväg om du har lite mer speciella krav än de vanligast förekommande, så ska vi göra vårt bästa för att du ska kunna njuta av det vi erbjuder.

ÖPPETTIDER
Måndag 09.00-21.00
Tisdag 09.00-21.00
Onsdag 09.00-21.00
Torsdag 09.00-21.00
Fredag  09.00-21.00
Lördag  09.00-21.00
Söndag  09.00-21.00
 

 

 

 

CAFÉ

Dags för gofika?

Vi har alltid färskt, gott fikabröd, matiga smörgåsar, matpajer och dessertpajer, kaffe, te och annan dryck. Det finns ingen anledning att gå lite småhungrig eller fikasugen i onödan när du är i närheten av oss!

Fika här eller ta med dig.

LUNCH

Mätt mitt på dagen

Får vi fresta med en rejäl och god lunch för endast 99 kronor? Vi erbjuder alltid två rätter, där minst en är husmanskost, eller veckans soppa!

Se veckans meny här!

MIDDAG

Dags för middag!

Vår middagsmeny är lite rikare ändå. Den spänner från enkel husman - men låt dig inte luras, ofta är det husman på ett modernt sätt - till herrgårdsrätter. Självklart med något sött som rundar av måltiden.

Boka gärna bord!

CATERING

För alla tillfällen

Vi har en cateringmeny som passar vid många tillfällen: konferenser, högtidsdagar, födelsedagar, evenemang. Vår duktiga cateringpersonal tar hand om maten vid din tillställning.

Mer om vår catering!

KONTAKTFORMULÄR

HÖR AV DIG OM DU HAR FRÅGOR