Fikasugen?

Gula hästens café

CAFÉ

Det är alltid gott med fika

Fika hos oss på Gula hästen

Vi har nästan alltid öppet för en fika! Här hittar du självklara fikafavoriter som gott kaffe, smakrikt te, olika drycker, bullar, kakor, kondisbitar, pajer, matiga smörgåsar och varma mackor. Sitt länge och mys i våra fina lokaler, eller ta med dig dit du ska. Påtår ingår såklart!

Allergier eller specialkost

Vår personal och våra kockar är vana vid olika allergier eller specialkost. Det finns alltid minst ett glutenfritt alternativ, och självklart låglaktosmjölk och sojamjölk. Meddela oss gärna i förväg om du har lite mer speciella krav än de vanligast förekommande, så ska vi göra vårt bästa för att du ska kunna njuta av det vi erbjuder.

 

ÖPPETTIDER
Måndag 09.00-21.00
Tisdag 09.00-21.00
Onsdag 09.00-21.00
Torsdag 09.00-19.00
Fredag 09.00-21.00
Lördag 11.00-21.00
Söndag 11.00-21.00
   
   

CAFÉ

Dags för gofika?

Vi har alltid färskt, gott fikabröd, matiga smörgåsar, matpajer och dessertpajer, kaffe, te och annan dryck. Det finns ingen anledning att gå lite småhungrig eller fikasugen i onödan när du är i närheten av oss!

Fika här eller ta med dig.

LUNCH

Mätt mitt på dagen

Får vi fresta med en rejäl och god hemlagad lunch eller middag.

Se veckans meny här!

MIDDAG

Dags för middag!

Vår middagsmeny är lite rikare ändå. Den spänner från enkel husman - men låt dig inte luras, ofta är det husman på ett modernt sätt - till herrgårdsrätter. Självklart med något sött som rundar av måltiden.

Boka gärna bord!

CATERING

För alla tillfällen

Vi har en cateringmeny som passar vid många tillfällen: konferenser, högtidsdagar, födelsedagar, evenemang. Vår duktiga cateringpersonal tar hand om maten vid din tillställning.

Mer om vår catering!

KONTAKTFORMULÄR

HÖR AV DIG OM DU HAR FRÅGOR