Dags för en härlig middag i trevligt sällskap?

Middag på Gula hästen

MIDDAG

En enkel husman eller en trerättersmeny?

Kom till oss på Gula hästen

Våra kockar är stolta över sitt hantverk, och håller gärna fast vid traditioner - men med en förnyande twist. Du känner igen smakerna i din husman, men den är alltid förfinad och modern. Precis som våra andra kött-, fisk-, pasta- och vegetariska rätter.

 Vi serverar gärna allt från enmansmiddagar till riktigt stora sällskap. Här är stämningen gemytlig och maten god, de bästa förutsättningarna för en riktigt genuin och trevlig middag.

Allergier eller specialkost

Vår personal och våra kockar är vana vid olika allergier eller specialkost. Meddela oss gärna i förväg om du har lite mer speciella krav än de vanligast förekommande, så ska vi göra vårt bästa för att du ska kunna njuta av det vi erbjuder.

Bordsbokning

Det är ofta en god idé att boka bord i förväg. Använd formuläret nedan för att kontakta oss!

ÖPPETTIDER
Måndag 09.00-21.00
Tisdag 09.00-21.00
Onsdag 09.00-21.00
Torsdag 09.00-21.00
Fredag

09.00-21.00

Lördag 09.00-21.00
Söndag 09.00-21.00
Övrig tid Bokas
   CAFÉ

Dags för gofika?

Vi har alltid färskt, gott fikabröd, matiga smörgåsar, matpajer och dessertpajer, kaffe, te och annan dryck. Det finns ingen anledning att gå lite småhungrig eller fikasugen i onödan när du är i närheten av oss!

Fika här eller ta med dig.

LUNCH

Mätt mitt på dagen

Får vi fresta med en rejäl och god lunch i en ny miljö. Vi erbjuder alltid hemlagad husmans och ett stort utbud av andra goda rätter.

Se veckans meny här!
 

MIDDAG

Dags för middag!

Vår middagsmeny är lite rikare ändå. Den spänner från enkel husman - men låt dig inte luras, ofta är det husman på ett modernt sätt - till herrgårdsrätter. Självklart med något sött som rundar av måltiden.

Boka gärna bord!

CATERING

För alla tillfällen

Vi har en cateringmeny som passar vid många tillfällen: konferenser, högtidsdagar, födelsedagar, evenemang. Vår duktiga cateringpersonal tar hand om maten vid din tillställning.

Mer om vår catering!

KONTAKTFORMULÄR

HÖR AV DIG OM DU HAR FRÅGOR